Izrada i redizajn web stranica

Svakom projektu izrade web stranica, web dizajnu ili web redizajnu pridajemo veliku pozornost i odgovornost, bilo da se radi o izradi novih, ili redizajnu postojećih internet stranica. Naše web stranice i projekti su prisutni diljem Istre: od Umaga preko Poreča, Rovinja i Pule pa sve do Labina i Pazina. Osim projekata u Istri, ponosni smo na suradnju sa klijentima u cijeloj Hrvatskoj, kao i u Europi.

Izrada / redizajn web stranica, Probiz Umag - Poreč - Rovinj - Pula - Labin - Pazin, IstraSve naše stranice su tzv. responsive dizajna što znači da je stranica prilagođena gledanju i sa smartphone-a, tableta i laptopa svih veličina.

Poštujući Vaše želje i zahtjeve, naš tim programera i marketinških stručnjaka će Vas savjetovati o izgledu Vaše buduće web stranice  i istu pripremiti na uvid, a ako imate bilo kakve dodatne zahtjeve, naši programeri će prilagoditi dizajn prema vašim željama.

Stranice koje izrađujemo vrlo su jednostavne za navigaciju i ugodne oku, i napravljene su u XHTML i CSS kodu, u skladu sa strogim W3C standardima.

Kroz naš CMS, u mogućnosti ste samostalno kreirati stranice na neograničen broj drugih jezika, što također može pripomoći u rangiranju i poziciji Vaših stranica na internetu, ali i proširuje broj potencijalnih kupaca.

Ako imate potrebu za nekim specifičnim programiranjima, ili zbog što prepoznatljivijeg izgleda Vaše web stranice, u nju Vam možemo integrirati razne vrste aplikacija i time izgled Vaše stranice napraviti unikatnijim.

Prilikom izrade Vaše stranice, napravit ćemo slijedeće :

     LOGO ProBiz cut dark Osnovnu optimizaciju sadržaja
     LOGO ProBiz cut dark Analizu ključnih riječi
     LOGO ProBiz cut dark Prijavu stranice na internet tražilice
     LOGO ProBiz cut dark Unošenje ključnih riječi u meta tagove (Meta keywords)
     LOGO ProBiz cut dark Unošenje opisnog sadržaja stranice (Meta description)
     LOGO ProBiz cut dark Postaviti što više linkova prema Vašoj stranici
     LOGO ProBiz cut dark Povećati broj posjeta stranice

Poslije analize obavićemo konzultacije i eventualne izmjene tekstualng sadržaja Vaše stranice. Nakon što ste u potpunosti zadovoljni izgledom i funkcionalnošću stranice, tek tada slijedi Vaše plaćanje, te je tada i smještamo na Vašu domenu.

Napomena : statičke stranice koje Vam mi kreiramo i popunimo sadržajima, nećete moći editirati CMS sistemom. Izmjene i dodavanje sadržaja na tim stranicama su omogućene jedino našim web dizajnerima.