CMS (Content Management System) - uređivanje stranica

CMS - Content managment system, ProBiz internet i marketing, UmagCMS ( Content managment system ) - sistem za samostalno održavanje stranica, Vam omogućuje da samostalno dodajete, ažurirate ili brišete sadržaje na Vašoj osobnoj web stranici i na našem portalu.

Osnovna zamisao software-a koji smo kreirali za Vas, je da Vam omogućimo jednostavno upravljanje sadržajima stranice, a da pri tome nemate nikakvo predznanje o web dizajnu i programiranju. Upravljajte sadržajima stranica bez instalacije skupocjenih programa, sa bilo kojeg računala i u bilo koje vrijeme.


Pomoću CMS sistema samostalno možete:

     LOGO ProBiz cut dark Dodavati, ažurirati ili brisati neograničen broj stranica koje opisuju Vaše usluge, i to na više jezika
     LOGO ProBiz cut dark Dodavati, ažurirati ili brisati neograničen broj artikala u internet trgovini
     LOGO ProBiz cut dark Dodavati, ažurirati ili brisati neograničen broj artikala u sekciji internet trgovine koja označava rasprodaju
     LOGO ProBiz cut dark Optimizirati svaku stranicu (SEO) po ključnim rječima
     LOGO ProBiz cut dark Postavljati i upravljati neograničenim brojem fotografija unutar foto galerije
     LOGO ProBiz cut dark Upravljati neograničenim brojem video klipova i video reklama
     LOGO ProBiz cut dark Neograničeno postavljati kataloge iz Vaše ponude
     LOGO ProBiz cut dark Neograničeno postavljati vijesti iz Vaše tvrtke

Ukoliko ste ikada slali e-mail, ili kucali tekst u nekom od tekst editora kao što je word, ili uređivali svoj FB profil, to će Vam biti dovoljno znanje da u potpunosti upravljate našim  CMS-om.