Profesionalna SEO optimizacija

SEO zapravo predstavlja proces poboljšanja vidljivosti (pozicije) Vaše web stranice u tražilicama,tj. rezultatima pretraživanja.

SEO optimizacija, ProBiz internet i marketing, Umag, IstraSEO je skraćenica za Search Engine Optimization, što u prijevodu znači prilagođavanje ili optimizacija stranice za tražilice, a naglasak se nalazi na prilagođavanju za Google, kao najdominantnijeg u svijetu.

Ukoliko stranica po ključnim riječima nije na prvih max 2-3 stranica Google-a, velika je vjerojatnost da vlasnik takve stranice neće putem interneta niti dogovoriti neki posao.

Glavni cilj je privući što više kvalitetnih posjetitelja sa internet tražilica, tj. onih posjetitelja kojima je Vaša stranica i namijenjena (a ne po svaku cijenu "navući"i što više bilo kakvih posjetitelja). Kako to postići ?

Odgovor na ovo pitanje nije tajna, i poznaju ga mnogi koji se bave izradom web stranica. Potrebno je napraviti slijedeće :

     LOGO ProBiz cut dark osnovnu optimizaciju sadržaja
     LOGO ProBiz cut dark analizu ključnih riječi
     LOGO ProBiz cut dark prijavu stranice na internet tražilice
     LOGO ProBiz cut dark unošenje ključnih riječi u meta tagove (Meta keywords)
     LOGO ProBiz cut dark unošenje opisnog sadržaja stranice (Meta description)
     LOGO ProBiz cut dark postaviti što više linkova prema Vašoj stranici
     LOGO ProBiz cut dark vrlo je bitno vršiti stalna dodavanja i izmjene sadržaja
     LOGO ProBiz cut dark povećati broj posjeta stranice

Ovo djeluje vrlo jednostavno, ali, da li je to jednostavno i napraviti?

Uz pomoć optimizacije stranice, Vaša web stranica ima daleko veću šansu za najbolju poziciju na tražilicama za određenu ključnu riječ, a time stvarate veću mogućnost da Vas potencijalni posjetitelj i uoči. Što su ključne riječi?

Ključne riječi su ono što bi potencijalni kupac ili klijent mogao upisati u Google u potrazi za određenim proizvodom ili uslugom. Primjeri:

- želim kupiti kožnu garnituru negdje u Puli i upisujem u Google kožne garniture pula

- gradim ili renoviram kuću ili vikendicu negdje na zapadnoj obali Istre, i želim na kući, vanjskom zidu, u vrtu ili na još nekim mjestima staviti detalje od kamena i upisujem u Google ručna obrada kamena istra

- živim u Rijeci ili negdje u okolici, gradim apartmane ili jednostavno želim promjeniti vodokotlić, ili kupiti nešto od vodomaterijala i u pretragu upisujem vodomaterijal rijeka

- kao turista sam u Umagu, i želio bih negdje kupiti vino, ali ne znam koji vinari su sve u okolici, pa u Google upisujem  prodaja vina umag

- gradim kuću ili vikendicu na sjeverozapadnoj obali Istre, i želim znati tko se bavi projektiranjem i izradom bazena pa upisujem u Google gradnja bazena umag

- itd., itd....

Search Engine Optimization, ProBiz Umag Stranice koje mi u ProBiz - u napravimo, imaju u sebi profesionalnu SEO optimizaciju, i mogućnost da svaku novu stranicu koju kroz naš CMS unesete, također na jednostavan način ( zbog već ugrađenog software-a ), jednostavno i profesionalno samostalno optimizirate po ključnim riječima u Google pretrazi.

Ako gornje primjere ključnih riječi i isprobate "uživo" na Google-u, uvidjet ćete da se na prvom mjestu (ili prvih 5) nalaze stranice koje smo mi napravili (negdje se prije njih možda prikazuju neke druge stranice koje su označene sa ovim znakom AdWords - to su stranice za koje vlasnici plaćaju, obično mjesečno, za Google AdWords kampanju)

Web stranice naših klijenata su za vrlo kratko vrijeme DOKAZANO došle na prvu stranicu pretrage, upravo zahvaljujući našem jedinstvenom pristupu SEO optimizacije.

Isto tako, već postojeće web stranice klijenata koje smo redizajnirali i optimizirali, već nakon 2 mjeseca su došle na prvu stranicu Google-a, bez nepotrebnih plaćanja, ponekad i preskupih, GoogleAdWords kampanja.

Mi u ProBiz-u smatramo da profesionalne SEO optimizirane stranice za Google ne moraju više biti skupe ( neke tvrtke za optimizaciju tu uslugu naplaćuju od 300 Kn pa do čak 3.000 Kn mjesečno ), a isti iznosi se kreću i za GoogleAdWords kampanje.

Naša SEO optimizacija može uštedjeti popriličnu svotu novaca, i postići izuzetan rezultat u pozicioniranju Vaših web stranice u Google pretrazi po ključnim rječima, a samim tim i povećati mogućnost Vašeg profita.

GOOGLE ADWORDS REZULTATI I PRIKAZ vs. PROFESIONALNA SEO OPTIMIZACIJA STRANICE
(kliknite na slike ispod)

SEO optimizacija, Search Engine Optimization, ProBiz Umag, Istra, HrvatskaSEO optimizacija, Search Engine Optimization, ProBiz Umag