Web školica

Mala web školica, Probiz internet i marketing, UmagNa ovim stranicama ćemo Vam pokušati objasniti kako funcionira internet, koje su mogućnosti aktivnih php stranica sa CMS sustavom za samostalno upravljanje stranicom, na koji način najbolje optimizirati Vaše stranice za Google i ostale pretraživače ( SEO optimizacija ), koje su greške i zablude kad se govori o online marketingu ( internet reklamiranju ) a što može donijeti brze i efikasne rezultate, itd...

Shvaćate li da na internetu postoji na stotine tema o vama? Shvaćate li da ljudi o vama i vašim proizvodima i uslugama pričaju čak i bez vašeg pristanka i sudjelovanja?
Mislite li da se to događa samo na Facebooku, forumima i ispod članaka na portalima?

Vaš brend je ono što Google izbaci o vama. Na Googleu tijekom jednog mjeseca bude čak 88 milijardi pretraga, dok se istovremeno 70 posto sadržaja brendova na društvenim mrežama ne nalazi među prvih TOP 20 rezultata za brend. A upravo su u potrazi za informacijama, prvi rezultati na tražilici od presudne važnosti.

Naime, 42.13 posto korisnika klikne samo na prvi rezultat pretraživanja na Googleu! Sljedećih pet rezultata je također bitno, a nakon toga važnost rapidno opada.
Čak 75 posto korisnika nikad ne ide na drugu stranu rezultata tražilice. Zato je bitno da upiti korisnika vode na vaš dobro optimiziran sadržaj, a ne na potencijalno loše intoniranu korisnički-produciranu verziju.

Naši profesionalni programi za SEO optimizaciju (ugrađeni u Vaše stranice), će u kratkom roku omogućiti visoko mjesto na Google pretrazi po ključnim rječima vašeg poslovanja.

ProBiz - internet i marketing, budućnost koja je počela sada!