Izrada internet stranice

Svakom projektu izrade web stranica, web dizajnu ili web redizajnu pridajemo veliku pozornost i odgovornost, bilo da se radi o izradi novih, ili redizajnu postojećih web stranica. Naše web stranice i projekti su prisutni diljem Istre: od Umaga preko Poreča, Rovinja i Pule pa sve do Labina i Pazina. Osim projekata u Istri, ponosni smo na suradnju sa klijentima u cijeloj Hrvatskoj, kao i u Europi.

Sve naše stranice su tzv. responsive dizajna što znači da je stranica prilagođena gledanju i sa smartphone-a, tableta i laptopa svih veličina. Poštujući Vaše želje i zahtjeve, naš tim programera i marketinških stručnjaka će Vas savjetovati o izgledu Vaše buduće web stranice  i istu pripremiti na uvid, a ako imate bilo kakve dodatne zahtjeve, naši programeri će prilagoditi dizajn prema vašim željama.

Stranice koje izrađujemo vrlo su jednostavne za navigaciju i ugodne oku, i napravljene su u XHTML i CSS kodu, u skladu sa strogim W3C standardima.Kroz naš CMS, u mogućnosti ste samostalno kreirati stranice na neograničen broj drugih jezika, što također može pripomoći u rangiranju i poziciji Vaših stranica na internetu, ali i proširuje broj potencijalnih kupaca.

Ako imate potrebu za nekim specifičnim programiranjima, ili zbog što prepoznatljivijeg izgleda Vaše web stranice, u nju Vam možemo integrirati razne vrste aplikacija i time izgled Vaše stranice napraviti unikatnijim.

Prilikom izrade Vaše stranice, napravit ćemo slijedeće :

Osnovnu optimizaciju sadržaja

Analizu ključnih riječi i tzv. alt tagova za slike na stranici

Napraviti xml mapu

Prijavu stranice na internet tražilice

Unošenje ključnih riječi u meta tagove (Meta keywords)

Unošenje opisnog sadržaja stranice (Meta description)

Postaviti što više linkova prema Vašoj stranici

Povećati broj posjeta stranice

Poslije analize obavićemo konzultacije i eventualne izmjene tekstualng sadržaja Vaše stranice.

Nakon što ste u potpunosti zadovoljni izgledom i funkcionalnošću stranice, tek tada slijedi Vaše plaćanje, te je tada i smještamo na Vašu domenu.

Napomena : statičke stranice koje Vam mi kreiramo i popunimo sadržajima, nećete moći ažurirati CMS sistemom. Izmjene i dodavanje sadržaja na tim stranicama su omogućene jedino našim web programerima.

Izrada web stranica | Redizajn web stranica | ProBiz | Umag | Istra
Foto i video galerije

Foto i video galerije

Na jednostavan način postavite neograničen broj fotografija u zanimljive foto galerije, čime Vašim klijentima olakšavate pregledavanje usluga ili proizvoda koje nudite. Kao i kod foto galerije, na jednostavan način, i uz pomoć CMS-a, postavite i upravljajte neograničenim brojem video klipova ili video reklama u zanimljivim video galerijama.

Katalozi

Katalozi

Pružite mogućnost potencijalnim klijentima da se upoznaju sa Vašom ponudom i kroz Vaše kataloge. Kreirajte i postavite neograničen broj kataloga i raznih vrsta promotivnog materijala za koji smatrate da će biti interesantan svim posjetiteljima Vaših stranica.Promotivni materijal i katalozi koje stavljate mogu biti u PDF, Word, Excel, PPT formatu, ali i kao link na Vaše druge stranice ili neko drugo mjesto.

Objava vijesti i najava događanja

Objava vijesti i najava događanja

Objavite zanimljive vijesti ili najave događanja iz Vaše tvrtke. Vijesti iz tvrtke je još jedna bitna sekcija kojom možete upravljati preko našeg CMS sistema, koji Vam omogućuje da u neograničenom broju samostalno unosite vijesti iz Vaše tvrtke na vlastitu web stranicu.

Namjenski CMS (Content Management System) - uređivanje stranica

Namjenski CMS (Content Management System) - uređivanje stranica

CMS ( Content managment system ) - sistem za samostalno održavanje stranica, Vam omogućuje da samostalno dodajete, ažurirate ili brišete sadržaje na Vašoj osobnoj web stranici i na našem portalu. Osnovna zamisao software-a koji smo kreirali za Vas, je da Vam omogućimo jednostavno upravljanje sadržajima stranice, a da pri tome nemate nikakvo predznanje o web dizajnu i programiranju. Upravljajte sadržajima stranica bez instalacije skupocjenih programa, sa bilo kojeg računala i u bilo koje vrijeme.

Google Analytics - analiza posjećenosti stranice

Google Analytics - analiza posjećenosti stranice

Za praćenje posjećenosti Vaše stranice možete koristiti različite tzv. "brojače" posjeta. Na internetu možete pronaći velik broj besplatnih, ali isto tako i komercijalnih verzija ovih brojača ( što u osnovi oni to i jesu - brojači), međutim, takvi rezultati su ipak preskromni i površni.

Kako biste imali stvarni uvid o posjetiteljima Vaše stranice, potrebna je dublja analiza posjećenosti - ponašanje posjetitelja, način na koji su došli do Vaše stranice (direktno ili putem drugih stranica), ključnih riječi koje su dovele posjetitelja na Vašu web prezentaciju, iz kojih regija ili zemalja oni dolaze, koje sadržaje sa Vaših stranica su najviše pregledavali, statistike po danima i mjesecima, itd...

Takvom analizom stranice, dobit ćete pravi uvid o svim posjetama na Vašu web stranicu, a svi podaci će biti prikazani u vidu tablica i grafikona, i mogućnošću filtriranja podataka po svim mogućim parametrima.

Održavanje web stranica

Održavanje web stranica

Našim korisnicima smo osigurali kvalitetnu tehničku podršku, a ovisno o paketu kojeg ste izabrali, i besplatno održavanje. Sva Vaša pitanja, sugestije ili prijedloge pošaljite nam putem kontakt stranice i u najkraćem roku ćemo Vam odgovoriti. Ukoliko ste izabrali paket sa potpunim održavanjem, to znači da ćemo za Vas : kreirati nove stranice i uređivati postojeće; urediti Vaše fotografije i video zapise te ih prilagoditi foto ili video galeriji; postaviti Vaše kataloge ili vijesti, itd. Ukratko rečeno, sve promjene i dopune Vaših stranica možemo raditi zajednički, a to znači da ćete to i Vi moći raditi preko vrlo jednostavnog CMS-a.

Registracija domene

Registracija domene

Domena predstavlja ime, tj. adresu Vaše prezentacije na webu kako bi joj se moglo pristupiti. Postoji više vrsta domena i njiovih ekstenzija ( .com, .hr, .net, .org itd. ), ali važno je znati da je domena jedinstvena "adresa" i kao takva se registrira samo jednom i ne može biti više domena pod istim nazivom.

To je moguće samo u slučajevima gdje je možda slobodna ekstenzija - npr. ako je domena.com zauzeta, možda je slobodna pod imenom domena.hr pa takvu možete zakupiti.

Registracija domene se obavlja kod određenih institucija i pod određenim uvjetima (koji nisu isti za sve domene). Korisnik je pravna ili fizička osoba koja ostvaruje pravo na korištenje besplatne ili naplatne domene na određeno razdoblje, no korisnik domene nije i vlasnik domene jer istu ne može prodati niti s njome raspolagati kako to podrazumijeva vlasnički odnos.

Primjeri domena : .hr,  .com.hr,  .com,  .net,  .biz, .org, .eu, itd...

Preporučujemo Vam da osmislite efektno, jednostavno i lako pamtljivo ime domene (da posjetitelje povezuje baš sa Vama , izaberite ime Vaše tvrtke ili Vaš brend), jer ono može igrati veliku ulogu u privlačenju posjetitelja na Vaše web stranice. Naravno, ako ne znate kako zakupiti domenu, rado ćemo pomoći i to napraviti u Vaše ime.

Hosting (server)

Hosting (server)

Svaka web stranica treba neki fizički prostor (hosting) na kojem će biti smještena, sa svim svojim datotekama i sadržajima. Hosting je, zapravo, Vaše mjesto na nekom hard disku u nekom računalu, tj web serveru ( internet poslužitelju ).

ProBiz internet i marketing posjeduje svoj vlastiti didaktički server ( nalazi se u data centru u Njemačkoj ) koji služi isključivo za postavljanje prezentacija klijenata ProBiz-a. Sva postavljanja dokumenata i sadržaja na server prolaze kontrolu administratora, tako da je time je osigurana i bolja zaštita Vaših podataka i sadržaja. Naknade se obično naplaćuju godišnje i u praksi često puta ovise o veličini web stranice i mjesečnom protoku informacija. Naši korisnici nemaju ograničenja u količini i protoku informacija.

Što nudi naš web hosting? Tip servera : Linux, Windows / Neograničena veličina zakupljenog prostora na serveru / C- panel / Baze podataka (My SQL) / Skripting na serveru (PHP)

Naš hosting paket ima antivirusnu i antispam email zaštitu.Server na kojem će biti smještena Vaša web stranica ima dupli upis podataka, na dva fizički odvojena hard diska, i tjedni back-up podataka na vanjski server za back-up.